Sztárok

A hosszú hétvégén a sztárok is lazulnak

Szerintem semmilyen törvény nem írja azt elő, hogy ha valaki híres ember, akkor nem mehet ki melegítőben az utcára. Hiszen bármilyen sikeresek, azért alapból mégiscsak emberek. Olyanok, mint mi.

Szóval, sokkal jobban bejön az, ha valakin egy normális melegítő-póló összeállítás van, mint az, ha még a játszótérre is kiskosztümben, talpig sminkben megy. A sztároknak is jár egy szabadnap, amikor nem csillagok, hanem szimplán csak Bradek, Amyk, Evák és Colinok akarnak lenni.

Amy Adams, akit az egyik legédesebb és legjobb színésznőnek tartok manapság (Julie és Julia, Amerikai botrány, Her – A nő ) szimplán csak feltűzte a haját egy kontyba, magára kapott egy kékeslila hosszú trikót és egy fekete cicanadrágot. Miután elköltött egy remek ebédet egy nyugat-hollywoodi, totál hétköznapi, vietnami étteremben, hagyta, hogy a kutyusa, Pippy – pontosabban annak orra – mutassa az irányt, merre is induljanak.

Nézd meg a többi képet is a Pletykafészek blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top