Sztárok

Égési sérülést szenvedett Váczi Gergő – galéria

A TV2 műsorvezetője nagy sportember hírében áll, ennek tükrében pedig nem meglepő, hogy a pünkösdi hosszú hétvégét is sportolással töltötte. Gergő csak azt bánja, hogy nem volt elég elővigyázatos.

Az Aktív riportere ugyanis úgy futott neki a Pünkösdi Regattának, hogy nem kente be magát naptejjel. “A lábszáram, a térdem, valamint a sípcsontom eléggé bepirosodott, kisebb égési sérülést szenvedtem. Nem voltam elég körültekintő, sejthettem volna, hogy a több órán át tartó hajózás során megfog a nap” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Váczi Gergő, aki a Helly Hansen Raffica Team tagjaként vett részt a megmérettetés első napján.

Égési sérülést szenvedett Váczi Gergő - galéria


A műsorvezető
azt is elmesélte nekünk, hogy bizony ő is aktívan kivette a részét a munkából, pontosan követte a kapitány utasításait. A műsorvezető és csapata nem akármilyen eredménnyel teljesítette a távot. “Kétszázhetven csapat indult, ebből – ha jól tudom – száz hajó ért célba, mi második helyezést értünk el. Egy katamarán előzött meg minket, amiről azt kell tudni, hogy sokkalta jobb teljesítményű, mint az, amivel mi indultunk” – büszkélkedett abszolút jogosan. Végül azt is megtudtuk, hogy a verseny óta nem győzi fogadni a jobbnál jobb ajánlatokat. “A csapatunk vezetője azt mondta, hogy ők nyitottak, és szeretettel várnak, ha esetleg úgy alakul. Emellett a közösségi oldalamon is bejelentkezett egy vitorlásoktató, aki felajánlotta, hogy szívesen megtanít vitorlázni.”

Galériánkban megnézheted, hogyan telt a műsorvezető hétvégéje:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top