Sztárok

Külföldön kezd új életet Knapp “VV” Attila

VV Attila a közösségi oldalán hívta fel a követői figyelmét eladó nyereménylakására. Az egykori valóságshow-hős – már ha hihetünk a híreknek – az ingatlan árából külföldön vásárol magának egy kertes házat.

Knapp Attila cirka két hónapja hirdeti a nyereménylakását, amelyre ez idáig még nem talált vevőt – pedig érdeklődőkből állítólag nincs hiány. Az egykori valóságshow-szereplő a minap a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel az ominózus ingatlan hirdetését, a bejegyzéshez pedig egy igencsak érdekes kísérőszöveget fűzött.

Külföldön kezd új életet Knapp

Frissítettem a képeket. Ha majd találok rá vevőt, az árából egy kertes házat akarok venni, már ki is néztem Thaiföldön” – olvasható a poszt, s ez – legalább is szerintem – arra enged következtetni, hogy VV Attila nem Magyarországon vásárolja majd a következő lakását. A barátai szerint Attila már régóta játszik a külföldre költözés gondolatával. “Thaiföldön vagy Balin szeretne lakást vásárolni, úgy tudom, hogy már talált is egy-két ideális ingatlant” – árulta el lapunknak a VV-győztes egyik barátja, aki – a jó viszony megtartása érdekében – nem akarta, hogy felfedjem a nevét. Természetesen magát az érintettet is megkerestem az üggyel kapcsolatban, hiszen ha valaki, akkor ő pontosan tudja, mi igaz a költözésével kapcsolatos pletykákból. Attila nem hazudtolta meg önmagát: röviden és tömören foglalta össze a helyzetet: “A hír igaz, de ennél többet nem szeretnék mondani.” 

És azt olvastad már, hogy milyen ajándékra számít férjétől Sarka Kata? A Hír24 oldalán megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top