Sztárok

Som-Balogh Edina dögös, mint Sharon Stone – galéria

"Azt a mindenit" – ez jutott eszembe, amikor megláttam Som-Balogh Edinát a 2014-es VIVA Comet díjátadó gálán.

A jelenleg szülési szabadságát töltő színésznő több mint kiválóan nézett ki, férje, Som Krisztián az interjúnkat követően viccesen meg is jegyezte, hogy imádott felesége a rendezvényre választott hajviseletének köszönhetően tisztára úgy fest, mint Sharon Stone. “Akár a dublőre is lehetne” – mondta, majd a nyári terveikről, valamint a gyermekneveléssel kapcsolatos ügyes-bajos dolgokról kezdtünk el csevegni. “A terhességem előtt nagyon másképp képzeltem el az anyaságot, de sokkal fantasztikusabb és csodálatosabb érzés, mint azt akkor gondoltam. Úgy érzem, hogy mindent megtettem és meg is teszek annak érdekében, hogy a kisfiamnak, Noelnek a lehető legjobb legyen. Az anyaság a világ legcsodálatosabb dolga, és semmi, semmi nem történhet az életemben, ami ehhez fogható” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Som-Balogh Edina, aki azt is elárulta, kihez ragaszkodik jobban a kisfiuk.

Ez időszakos, egyik héten anyás, másik héten apás, folyamatosan váltakozik, viszont azt kell mondanom, hogy mindkettőnkért odáig van. Noel egyébként nagyon eleven gyerek, akinek a játék mindennél – még az evésnél is – fontosabb, és akit minden érdekel, egyszerűen nem lehet leültetni.” A színésznő – ahogy azt már korábban említettem – bombaformában van, mint megtudtam, ez főként annak köszönhető, hogy a várandóssága alatt is folyamatosan tornázott. “A szülést követően szépen lassan minden visszaállt – nem kellett nagyon kétségbeesnem. Két kiló plusz van rajtam, ami egyáltalán nem zavar, és tudod, az sem baj, ha esetleg így is marad. Szerintem nem látszik” – mondta, mire férjével persze rögtön heves bólogatásba kezdtünk, jelezve ezzel, hogy az a két kiló plusz bizony egyáltalán nem feltűnő.

A kis család egyébként mind a nyárra, mind pedig a közeljövőre vonatkozóan nagy terveket szövöget: Edináék a nyár folyamán mindenképp szeretnének beiktatni egy külföldi vakációt, most először hármasban. Emellett a családbővítés gondolatával is eljátszottak már párjával. “Szeretnénk kistestvért Noelnek, és tudom, hogy közhelyesen hangzik, de teljesen mindegy, hogy kislányom vagy kisfiam születik majd, mert Noel teljesen levett a lábamról. Én nem gondoltam, hogy egy fiúgyerek ennyit tud adni nekem, mint amennyit ez idáig tőle kaptam.”

Edináék mellett a Barátok közt több szereplője is megjelent a rendezvényen, galériánkban megnézheted a Comet résztvevőit:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top