Sztárok

Így selfie-ztek a celebek a Cometen – galéria

Ha nincs selfie-d, nem is voltál ott! - ezt az íratlan szabályt minden bizonnyal azok a hazai celebritások is pontosan tudják, akik #szétselfie-zték magukat a szerda esti VIVA Cometen.

“Hova mész? Csináljunk már egy tükrös selfiet!” – ezt a mondatot csíptem el egy magyar híresség szájából a VIVA Cometnek helyt adó Papp László Sportaréna női mosdójában csütörtök hajnali negyed 1 magasságában. De nemcsak a magyar celebritások, hanem a VIP-ben tartózkodó többi (civil) ember is előszeretettel készített önarcképeket – akár a barátai, akár hírességek társaságában. Ebből a szempontból egyébként Kiszel Tünde volt az est “selfie-sztárja”, mindenki, de MINDENKI vele akart közös képet. Szóval, önarcfotókból nem volt hiány, szerencsére minden híresség talált a telefonján olyan fotót, amely tökéletesen megfelelt a célra, kvázi hogy a közösségi oldalak valamelyikén landoljon.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Bajor Imréről szóló friss híreket a Hír24 oldalán olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top