Sztárok

Ilyen lesz Az ének iskolája döntője – videó

Vasárnap este kiderül, hogy a hat döntős tehetség közül ki lesz az osztályelső.

Berki Artúr, Mata Ricsi, Radics Jani, Sztojka Vanessza, Tóth Kiara és Varga Vivien izgatottan készülnek a hétvégi döntőre. Vivien ma a Mokkában vendégeskedett, ahol többek között arról is mesélt, hogy barátként, nem pedig ellenfélként tekint a társaira. “A többiek is nagyon ügyesek, és nekem már az is nagy nyeremény, hogy a legjobb hatba bekerültem” – mondta Vivien. A beszélgetésen az első évfolyam győztese, Farkas Zsolti is részt vett, a fiatal fiúval állítólag nagyot fordult a világ az elmúlt egy esztendő alatt. “Viszik, mint a cukrot” – mondta, amikor Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa arról faggatták, hogyan fogy a lemeze.


A vasárnapi döntőt mi is nagyon várjuk, ugyanis Az ének iskolája című műsor az egyik legnagyobb személyes kedvencünk: semmi dráma, semmi veszekedés, csak cuki gyerekek, akik nem mellesleg jól énekelnek. A pénteki nap zárásaként összegyűjtöttük minden döntőstől egy-egy dalt, amit imádtunk:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top