Sztárok

Öt napot engedélyez magának a nyárból Danics Dóra – videó

Bár én – mások legnagyobb szerencséjére – nem vezetek a fővárosban, és inkább BKV-val közlekedem, sok barátom, ismerősöm azt vallja, hogy nem rossz, ha az embernek van autója.

Persze ahogy a tömegközlekedésnek, úgy ennek is vannak hátulütői, például az, hogy az ember elkényelmesedik. Na nem mindenki – Danics Dóra például nem. “Nemrég megszereztem a jogosítványom, így végre használhatom a nyereményautómat, de ettől függetlenül nem érzem azt, hogy elkényelmesedtem volna. Budapest belvárosában például a mai napig tömegközlekedem” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak.

Fotó:Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Az X-Faktor első női győztese a jogsi megszerzéséig édesanyjára bízta az autóját, Bach Szilvia azonban nem élt a lehetőséggel. “Azt mondta, neki túl nagy, és nem akarja vezetni – így aztán a garázsban várt rám az autóm” – nevetett. Dórinak egyébként még olyannyira friss az élmény, hogy a dugóban állást is élvezi, sőt: izgalmasnak tartja. Ha saccolnom kéne, ez szerintem maximum két-három héten belül elmúlik. A jelenleg szingli énekesnő, nem meglepő módon, fellépésekkel fogja tölteni nyara nagy részét, de azért szerencsére pihenésre is jut majd ideje. “Szerencsére elég előrelátó voltam, mert már februárban lefoglaltam a nyaralást. Igaz, csak öt napra lesz időm elmenni, de már nagyon várom, hogy együtt pihenhessek a barátaimmal a horvát tengerparton.” Egykori X-faktoros társaival – az időhiány miatt – nem tartja a kapcsolatot, de amennyire tudja, nyomon követi a karrierjük alakulását. Az új széria versenyzőitől kicsit sem tart, állítása szerint kíváncsian várja az új tehetségeket. “Nem vagyok sem irigy, sem aggodalmaskodó típus, és tárt karokkal fogom fogadni az új győztest, ahogyan azt Csabi, Tibó és Geri tette velem alig fél évvel ezelőtt.

Dóri egyébként maga írta az egyik dalának szövegét – mint mondja: ezzel azt szerette volna kifejezni, hogy mennyire fontos, hogy küzdjünk az álmainkért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top