Sztárok

220 ezerért kelt el Sarka Kata

Korábban a Nők Lapja Cafén is beszámoltunk arról, hogy – a 3D-s nyomtatásnak köszönhetően – térben is megörökítették a Hajdú-Sarka házaspárt.

Na, ez persze nem a hecc kedvéért, hanem a jó ügy érdekében történt. “A nyolc hazai híresség szobrából befolyt összeget teljes egészében a Tűzoltó utcai gyermekklinikának adományoztuk. A cél, hogy egy új nappali osztályt hozzanak létre, mert egyelőre nincs olyan hely a kórházban, ahol a tartósan ott tartózkodó gyermekek játszani tudnak” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Sarka Kata. A jótékonysági árverésen egyébként egész szép összeg, egész pontosan 1 millió 240 ezer forint gyűlt össze, a büszke szobortulajdonosok között Berki Krisztián is ott van.

220 ezerért kelt el Sarka Kata

A herevasalt híresség Hajdú Péter élethű mására licitált, 250 ezer forintért végül az övé is lett Mr. Frizbi. “Frabato, a jós is pályázott Peti szobrára, azt mondta, hogyha hozzá kerül, biztosan vudu babát csinál belőle – jobb, hogy végül Krisztián vette meg” – nevetett Kata, majd azt is elárulta, hogy a Kata-szobor a férje tulajdona lett.

Az egykori modell végezetül azt a hírt is megosztotta velünk, hogy nem sokkal a telefonbeszélgetésünk előtt új taggal bővült a családjuk. “Noncsi két éve mondogatja, hogy szeretne egy kiskutyát, most már a Dávid is elkezdte, ezért úgy döntöttem, hogy beadom a derekamat. Most még oda kell figyelnem, mert nem tudják, hogy kell egy ilyen pici kutyával bánni, de a felelősségérzet abszolút megvan mindkettejükben.

Istenes Bencéhez hasonlóan Sarka Kata sem veti meg a selfie-zést, ám ő nem a kádban fotózza magát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top