Sztárok

6 híres totyogó – mi lett a babaszínészekből?

Három agglegény, akik váratlanul egy babát találnak ajtajuk előtt. A Három férfi és egy bébi bemutatója óta huszonhét év telt el. De mi lett a kis Maryvel? Vagy Binkkel, aki kétévesen vett ki szabad napot New Yorkban?
A forgatásokon nem szerették volna túlterhelni a piciket, ezért a babákat általában ikerpárok, testvérek alakították, ügyelve a kicsik napi beosztására. Az aggódó színészek, mint Tom Selleck néha félve kérdezték az anyukát: “Ez most biztonságos?”
 
 
8 híres totyogós – mi lett a babaszínészekből?

Három férfi és Mary
Lisa Blair és Michelle Blair játszották a tündéri Maryt, aki annyi gondot okozott Tom Sellecknek, Steve Guttenbergnek és Ted Dansonnak. A három sztárt ujja köré csavaró ikerpár életét nem változtatta meg az ismertség, Michelle ma biztosítási ügynökként, Lisa pedig ügyfélszolgálatosként dolgozik. A cukiságutánpótlás is biztosított, ugyanis Michellenek öt hónapja született kisbabája, aki megszólalásig hasonlít az 1987-es poszteren szereplő húgára.

8 híres totyogós – mi lett a babaszínészekből?

Szabadnapos Bink
A kis szökevény, Bink szerepében is egypetéjű ikerpár mászta-tipegte körbe New York utcáit. Az üldözői elől ügyesen elmenekülő Jacob Joseph Worton ma zenészként és pékként keresi kenyerét, Adam Robert Worton pedig eladóként dolgozik.

8 híres totyogós – mi lett a babaszínészekből?

Nicsak, Mikey beszél!
Hogy ne terheljék túl a csöppségeket, kedvenc babás filmem főszereplőjét négyen alakították: Jason Schaller, Jaryd Waterhouse, Christopher Aydon és Jacob Haines. Utóbbi ma is színészettel foglalkozik: művészeti egyetemre jár, emellett a Walt Disney World táncosa és énekese.

8 híres totyogós – mi lett a babaszínészekből?

Drágám, Adam marha nagy lett
A csetlő-botló Adamet elnézve, nem gondoltam volna, hogy az óriási bébi majd marketingmenedzser vagy webtervező lesz. Pedig Joshua (balra) és Daniel (jobbra) Shalikar ezzel foglalkoznak, és hogy a cukiságot még fokozzuk: a fiúk szabad idejükben tűzoltók.

8 híres totyogós – mi lett a babaszínészekből?

Elizabeth, a bomba bébi
Diane Keaton oldalán Kristina és Michelle Kennedy szaporították a gondokat. A sikeres üzletasszonyt elbűvölő ikrek később felkeresték az Oscar-díjas színésznőt, aki hosszú gondolkozás után boldogan ölelte magához egykori kollégáit. A lányok, szüleikhez hasonlóan, ma tanárként dolgoznak.

8 híres totyogós – mi lett a babaszínészekből?

Oscar, akire a Szellemirtók vigyáztak
A Szellemirtók 2. Oscarja már meg tudja védeni magát a gonosztól, hiszen a tündéri babát alakító huszonnégy éves ikerpár, Will és Hank Deutschendorf ma a Nyugati Parti Küzdősport Akadémia karateoktatói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top