Sztárok

Beindult Kállay-Saunders András nemzetközi karrierje

Úgy tűnik, hogy szépen lassan valóra válik Kállay-Saunders András álma: az énekes nemcsak Magyarországon, de külföldön is egyre kapósabb.

Kállay-Saundersnek eddig sem lehetett oka panaszra a fellépések tekintetében, azonban amióta megnyerte A Dal című műsort, még nagyobb az érdeklődés iránta. Információink szerint Andrásnak a nyár folyamán alig lesz néhány szabadnapja, ugyanis ha épp nem fellépésen lesz, akkor új dalain dolgozik majd.

Beindult Kállay-Saunders András nemzetközi karrierje

Tolvai Reni nemrég a VIVA Cometen mesélt nekünk arról, hogy párjával szeptember környékén fognak majd pihenni menni, mert addig mindkettejük naptára tele van. Míg Reni hamarosan visszautazik az Egyesült Államokba, addig András a magyar és külföldi felkéréseinek próbál eleget tenni. Úgy tűnik, hogy az Eurovíziós dolog nagyon bejött neki, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy külföldről is kap megkereséseket – június végén például Ausztriában, Grazban lép fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top