Sztárok

Tóth Gabi: “nagy fordulatok vannak az életemben”

Nem telik el úgy nap, hogy ne olvasnék róla valamit, lassan minden, ami vele történik – legyen villantás, fellépés, bármi – szenzáció. Nem volt célom az életében turkálni, sem pedig amolyan "könyökömön jön ki" vagy "hagyjál már" kérdésekkel bombázni őt. A gondolataira voltam kíváncsi, arra, hogy – kérdések nélkül – milyen véleményen van bizonyos témákról. De, ha nincs kérdés, akkor mi van? Instagram, például – az említett közösségi oldal adta az ötletet, így született meg az első hashtages (a közösségi médiában használt egyszerű címkerendszer) interjúm. #És#akkor#most#jöjjenek#TóthGabi#őszinte#gondolatai.

Arra kértük Gabit, hogy gondolataival, kedvenc idézeteivel, fotóival, vagy videóval “válaszoljon” egy-egy hashtagre.

#szerelem

Az Alpok egyik részén Ausztriában, amit Semmeringnek hívnak, lehetetlenül meredek és rendkívül magas hegyek vannak. Építettek itt egy vasutat, ami összeköti Bécset Velencével. Megépítették a síneket, még mielőtt létezett volna az út megtételére alkalmas vonat. Megépítették, mert tudták, hogy egy napon megérkezik.” /Napsütötte Toszkána című film/

#család

Tóth Gabi:

#X-Faktor

Életem legnagyobb kihívása. Az egyik legnagyobb munkám, és egyben óriási elismerés, hogy huszonhat évesen ott ülhetek a mentorok között. Úgy érzem, hogy ez valahol az én életutam kezdete is – ennél nagyobb mondatokat nem is mondanék.

#harmónia

A kis kertem. Harmónia, amikor kiülhetek és hallgathatom a madarakat, amikor elvonulhatok a világ elől – ekkor tudom a helyére tenni magamban a dolgokat, és így tudok harmóniában lenni önmagammal. Számomra nem más, mint a természettel való egyesülés.

#DavidCorrey

Életre szóló élmény, óriási tehetség. Olyan kisugárzása van, és olyan mentalitása, amit nem ártana, ha egy jó pár ember átvenne. David nagyon komoly dolgokon ment keresztül, és ez pontosan látszik, amikor belenézel a szemébe. A legapróbb, legtermészetesebb dolgokat is annyira tudja értékelni, hogy az egész egyszerűen példaértékű.

Tóth Gabi:

#party

Róma, latin bulik, Budapest, La Bodeguita Del Medio. Imádok táncolni, imádom a szabadtéri helyeket, a nyarat, a barátaimat, az életet, mindent, ami pozitív.

#barátság

Igazából elég nagy fordulatok vannak most az életemben, de van egy pár igaz barátnőm: Anna, Kata és Bodi… Ehhez a képhez csupán egyetlen dolgot fűznék hozzá: rövid a múltunk, de tartalmas.

Tóth Gabi:

#csalódás

Mindenkinek vannak az életében olyan időszakok, amikor csalódik barátokban, vagy épp a munkatársaiban, de én egy olyan ember vagyok, aki hamar tovább tud lépni ezeket, feláll, és folytatja az útját. Minden csalódás megtanít valamire, hozzásegít a személyiséged fejlődéséhez, hogy a következő alkalommal már plusz egy tapasztalattal gazdagabb legyél.

#rosszakaró

Egy idézet jut eszembe, ami külön szeretném hangsúlyozni, hogy csak és kizárólag azokra vonatkozik, akik bántják a másik embert. Ez a következőképp hangzik: “egy tigris nem hánykolódik álmatlanul a birkák véleménye miatt.

#tánc

#áldozat

A kutyusok. Ők az egyetlen olyan élőlények a világon, akik mindenkit, de mindenkit előrébb helyeznek maguknál. Nekik fontosabb a te életed a sajátjuknál – nem is tudom, mi lenne velem a két kiskutyám, Bodza és Csubakka nélkül. Nem véletlen, hogy a Story Ötcsillag-díjhoz kapott csillagom a Csubakka nevet kapta.

Tóth Gabi:

#házasság

Kilencéves korom óta arról álmodozom, hogy egyszer ugyanolyan esküvői ruhám legyen, mint a Guns N’ Roses – November Rain című klipjében a lánynak.

#plasztika

A tények magukért beszélnek, én viszont most egy kicsit más szemszögből közelíteném meg a dolgot. Minden olyan probléma, amely a testet érinti – legyen az egy daganatos megbetegedés, például mellrák, vagy akár egy nagyobb fogyás – komoly lelki törést tud okozni. A normális (!) kereteken belül történő plasztikai beavatkozások – tapasztalatból mondom – sok mindenben tudnak segíteni az embernek. Ha az esztétikai oldalról nézem, egyrészt segít visszaszerezni azt az alakot, amelyet az adott probléma előtt birtokoltunk, másrészt pedig egyfajta lelki békét teremt meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top