Sztárok

Milliókkal húzta le a pasikat VV Éva

Tekintélyes összegeket gombolt le a férfiakról a celeb. "Volt, hogy egy pali másfél-kétmilliót költött rám úgy, hogy nem kapott puszit" - meséli.

VV Éva még saját állítása szerint is elképesztő módon húzta le a férfiakat, írja a Blikk. Egy interjú során elmondta, hogy bár soha nem feküdt le pénzért senkivel, nem szégyenlősködött akkor, amikor pénzről volt szó és arról, hogyan tudná azt az előnyére fordítani.

“Soha nem tettem szét a lábam érdekből, pedig volt rá ajánlatom! Volt 1000 eurós is, sőt ki is mehettem volna Svájcba kurvának, de undorodom az ilyen dolgoktól, nem bírnám, hánynék tőle. Én pusztán a bájammal meg a társaságommal elértem, amit akartam! Mindig le tudtam húzni a pasikat, a testvérem, Györgyi meg is mondta nekem, hogy rosszabb vagyok, mint Kelemen Anna!” – mondta el az újabban VV Kingával barátkozó celeb, aki most már boldog párkapcsolatban él, így minderről már csak múltidőben mesélt a videóban.

Milliókkal húzta le a pasikat VV Éva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top