Sztárok

VV Dorka nem kell az X-Faktorba – videó

VV Dorka a Való Világ 6 után az X-Faktorban is szerencsét próbált, a tehetségkutatóban azonban nem járt sikerrel: nem hívták vissza a második castingra.

Azt mondja, kicsit sem érzi rosszul magát emiatt, akad elfoglaltsága bőven: most épp zenei karrierjét igyekszik beindítani. “Láttam a felhívást, és úgy voltam vele, hogy miért ne próbáljam meg, elvégre nincs vesztenivalóm. Elmentem az első castingra, az illetékesek azonban nem hívtak vissza – ez szerintem főként annak köszönhető, hogy ők is hallották, hogy elég képzetlen a hangom. Pedig úgy gondolom, hogy az a bizonyos »alap« megvan bennem. Nem bánom, hogy így alakult, valamiért biztosan így kellett lennie, nem érzem rosszul magam emiatt, teszem a dolgom tovább.” VV Zsolt egykori villacsaja a minap a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel az örömhírt, miszerint elkészült az első saját dala. Nem ő egyébként az első hatodik szériás villalakó, aki énekléssel próbálkozik, viszont ő az egyetlen, aki szerintünk nem teljesen reménytelen eset – jó, oké, nem egy Whitney Houston, de az ő hangja legalább nem sértette végig a dobhártyámat, ellenben VV Cristofelével.

VV Dorka nem kell az RTL Klubnak

Egy régi rapper ismerősömmel közösen készítettük el a dalt, neki van egy producere, akihez elmentünk, felvetettük neki az ötletet, ő pedig beleegyezett. Hirtelen jött ez az egész, s bár régebben is írogattam dalszövegeket, nem gondoltam, hogy ilyen nagy fába vágtam a fejszémet. Én abban a hitben éltem, hogy a szövegnek mindig a sor végén kell rímelni, de időközben kiderült, hogy hát ez nagyon nem így van.”  Az Istenes Bencével hírbe hozott Dorka félve tette fel az első szerzeményét a legnagyobb videómegosztóra. “Nem tudtam, hogy mire számíthatok, elvégre nem gyakoroltam a stúdiózás előtt és nem jártam énektanárhoz. Nem akartam egy újabb támadási felületet adni az embereknek.

 VV Alexa gigantikus nyári slágerét még nem hallotta, a mélyen vallásos lány viszont gratulált neki az első nótájához. “Alexa, Viki és Iza szerint sem lett rossz, illetve Aurelio is gratulált a közösségi oldalán. Alexával beszélgettünk már egy esetleges közös együttműködésről, de ez még a jövő zenéje.” Hát így! Én a magam részéről remélem, hogy az is marad, addig is boldog keddet kívánunk mindenkinek VV Dorka első dalával:

Aki pedig tovább szeretné halmozni az élvezeteket, az semmiképp se hagyja ki VV Cristofel zseniális számát:

Retteghet a magyar zeneipar, mert a Való Világ 6 ontja magából az önjelölt sztárokat. Dorka, Alexa, Cristofel és Charlotte után, a szájhős Aurelio vonult stúdióba. Részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top