Sztárok

Szexi fotókkal népszerűsíti a foci-vb-t Marenec Fruzsi és Molnár Andi

A SportKlub két műsorvezetője, Marenec Fruzsi és Molnár Andi a minap mezt öltöttek magukra, és szexiskedtek egy jó nagyot a vízparton.

Na, ezek után mondja valaki, hogy a nőket hidegen hagyja a futball-világbajnokság. Jó, persze, nem lehet általánosítani – a barátnőim például pont nagy ívben tesznek az egész vb-lázra. Velük ellentétben Marenec Fruzsit és Molnár Andit viszont nagyon is foglalkoztatja a világbajnokság: a két lány a minap egy fotósorozattal próbálta meg bebizonyítani, hogy rajtuk is kiválóan feszül a mez, s hogy konyítanak is valamennyit a labdajátékok ezen fajtájához.

Budapest, Kopaszi-gát, vízpart – ennél tökéletesebb helyszínt keresve sem találtak volna a fotósorozat megálmodói. “A fotózásokat mindig nehezen viselem, a mozgókép az én világom, de a sportmezeket szívesen öltöttem magamra” – mondta Fruzsi, aki egyelőre még nem találta meg azt a csapatot, amelyikkel teljesen azonosulni tudna. Reméljük, ez mihamarabb megváltozik, ugyanis néhány héten belül véget ért a világbajnokság.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top