Sztárok

Kisoroszlánnal bandázott a Class FM műsorvezetője – galéria

Abaházi Csaba hamarosan Olaszországba utazik, előtte azonban még Magyarországon is kiélvezi a vakációt.

A Class FM műsorvezetője minap az Abonyi Állatkertben tett látogatást, a kirándulásra két gyermeke is vele tartott. Azonban mielőtt belemennénk a kicsit sem átlagos délután részleteibe, el kell mondanom, hogy mennyire irigy vagyok Abaházi Csabára – cirka három éve szeretnék találkozni egy kis oroszlánnal, ám ez idáig sosem jött ki úgy a lépés. Na, de ennyit az én szívfájdalmamról, és akkor most jöjjön Csaba.

Kis oroszlánnal bandázott a Class FM műsorvezetője - galéria

“A gyerekeknek most fejeződött be az iskola és az óvoda, így a szünet első hetét velük töltöttem. Sokat kirándultunk, elmentünk az Abonyi Állatkertbe is, amely szerintem az országban az egyik legjobb. Nemrég kerültek oda tündéri fehér oroszlánkölykök, nagy ritkaságnak számítanak manapság. Örültem neki, hogy megsimogathattuk őket, igazi feltöltődés volt a közelükben lenni” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Csaba, aki külföldi nyaralást is tervez a közeljövőben – valószínűleg idén (is) az olaszországi Lignanóban üdül majd családjával. “Fontos szempont a helyszín kiválasztásakor, hogy én és a feleségem is ki tudjunk kapcsolódni amellett, hogy a gyerekek is jól érzik magukat. Napozni a tengerparton, hallgatni a hullámok zúgását, pizzázni, nagyokat sétálni, messze lenni a hétköznapok rutinjától – ilyen számomra az igazi nyaralás.”

Galériánkban übercuki oroszlánkölyköt találsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top