Sztárok

Szakított kedvesével a Barátok köztös Solti Ádám

Hiába a szerelem és az egymás iránt táplált mély érzelmek, előfordul, hogy nincs más megoldás, mint az elengedés.

Ezt az RTL Klubon futó Barátok közt című sorozat egyik szereplője, Solti Ádám is pontosan tudja. A színészet mellett fogtechnikusként dolgozó fiú és kedvese, Dóri három és fél év együttlét után szakítottak. Solti Ádám a Story magazinban mesélt arról, hogy nem a köztük lévő tizennégy évnyi korkülönbség vezetett a szétváláshoz. De akkor mégis mi?

Szakított kedvesével a Barátok közt sztárja

“Lassan-lassan megszűntünk párként gondolkodni, párként viselkedni. Egy ideje már beláttuk, hogy ez így senkinek sem jó. Ha pedig képtelenség változtatni, akkor már csak egyetlen megoldás jöhet szóba…”  – mondta a lapnak a színész. Ádám azt mondja, a kevés együtt töltött idő nyomta rá a bélyegét a kapcsolatukra. A Barátok közt szereplője csak és kizárólag magát hibáztatja a történtek miatt. “Ami történt, az teljes mértékben az én hibám! Annyira elúsztam a munkáimmal, nem törődve azzal, hogy miféle károkat okozok a magánéletemben, hogy nem maradt más lehetőség a helyzet kezelésére.” – magyarázta, hozzátéve: a szakítás ellenére továbbra is tartják a kapcsolatot Dórival.

A playmateből lett DJ jelenleg nem nyitott egy komoly kapcsolatra, de “szerelmi” igényei természetesen neki is vannak, amiket ki kell elégítenie. Hogy kiről van szó, az a Hír24 oldalán kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top