Sztárok

Luxusautót kapott Vajna Tímea – fotó

Andy Vajna feleségét óriási öröm érte a minap, ugyanis kapott egy luxusautót – na, nem örökbe, kölcsönbe.

Vajna Tímea a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az egyik autómárka jóvoltából néhány napon keresztül egy több millió forintos járgányt hajthat. Tímea nagy mosollyal az arcán pózol a fekete autócsoda mellett, amit, valljuk be, mindannyian szívesen elfogadnánk – még ha csak kölcsönbe is.

Fotó: Vajna Tímea Facebook-oldala
Fotó: Vajna Tímea Facebook-oldala

A jótékonykodó híresség említett bejegyzése alatt egyébként csak úgy záporoznak a hozzászólások, többen megjegyezték, hogy egy ilyen típusú gépjárműbe bizony ők is bármikor szíves örömest beülnének. “Nekem is jó lenne a hétvégére egy R8-as” –  írta az egyik kommentelő. Ha esetleg megfordult a fejetekben a gondolat, miszerint vajon mégis hányan nem osztoznak Tímea örömében, hát eláruljuk: sokan. “Balesetmentes közlekedést közlekedési szabályok megtartása mellett, amit kívánhatok Neked és magunknak is…” – írta egy másik hozzászóló.

Tímea egyébként láthatóan már most imádja a luxusjárgányt, az Instagram-oldalára nemcsak képeket, de egy videót is feltöltött – az említett felvételen az látható és hallható, ahogy szépen, finoman odalép a gáznak.

Andy Vajna feleségéről készített képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top