Sztárok

Hazajöttek Palik Lászlóék

Újra Magyarországon az egykori sportriporter, aki lezárta az üzleti ügyeit, majd ismét elhagyja családjával az országot.

Hazajöttek egy időre a több mint egy éve üresen álló siófoki házukba Palik Lászlóék – értesült a Blikk. Az 52 éves exsportriporter üzleti ügyeit jött lezárni Magyarországra, de hamarosan újra elhagyja családjával az országot.

Bár nem verték nagydobra, hogy újra Magyarországon tartózkodik az egész család, a bulvárlap olvasó-riportere azonban lefotózta Palikot, amint épp a házukkal szemközti bevásárlóközpont éttermébe tér be üzleti ügyekről tárgyalni valakivel. A kép tanúsága szerint az egykori exsportriporter – akinek soványsága miatt korábban sokan aggódtak – most is vékony, de szálkás, napbarnított.

A Blikk úgy tudja, Palik nem sokáig marad itthon, hamarosan újra külföldre repül. A bulvárlap értesülése szerint az egykori tévés élete nem felhőtlen: a jövőjük miatt aggódik.

A Marsi Anikó és Palik László házaspárról számtalan pletyka keringett az utóbbi időben, leginkább az, hogy örökre elhagyták szülőföldjüket. Korábban éltek már Ausztráliában, ám az újabb híresztelések szerint Argentínában kezdtek új életet.

A Palik Lászlóról készült fotókat itt nézheted meg.

Hazajöttek Palikék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top