Sztárok

Kiengedik Bajort a kórházból

Elhagyhatja a kórházat az 57 éves színész.

Az agydaganattal küzdő színész szervezete jól reagált az intravénás és az infúziós kezelésekre, már nem fenyegeti tovább a kiszáradás veszélye. A múlt pénteken kórházba került Bajor Imrének már csak néhány ellenőrző vizsgálaton kell átesnie, aztán hazatérhet fülei családi házába, hogy otthon gyógyuljon tovább – írja a Blikk.

“Vért kapott és nátrium-kloridos infúziót, hogy megerősödjön és elkerülje a kiszáradást. A gondos és szakszerű orvosi kezeléseknek hála, mostanra gyönyörűen kitisztult a mellhártyája Iminek – árulta el dr. Vargha Zoltán, a színész felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet vezetője.

Mint mondja, úgy néz ki, a Rádiókabaréba visszatérő Bajor átlendül a kritikus helyzeten, de sok múlik az előttük álló néhány heten. “Folytatjuk a további terápiákat, hogy teljes értékű életet tudjon élni. És reméljük a legjobbakat” – tette hozzá Vargha.

Kiengedik Bajort a kórházból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top