Sztárok

Alföldi Róbert a legértékesebb magyar “celeb”

Bár a magyar Forbes magazin listája idézőjel nélkül használja a celeb titulust, mi Alföldi Róbertet mégsem szeretnénk celebnek minősíteni. A magazin tehát a legértékesebb hazai hírességeket kutatta. Meglepő 21-es lista született.

“Ha az ember következetesen hiteles, az előbb-utóbb kifizetődő. Mint kiderült, szó szerint is. Ha mered vállalni azt, aki vagy, azt megérzik az emberek” – mondta első helyezésével kapcsolatban Alföldi Róbert a Forbesnak. A Nemzeti Színház korábbi igazgatója úgy lett a legértékesebb a magazin listáján, hogy nem foglalkozik saját imázsának, márkájának építésével, bár azt már megtanulta, hogy mire mondjon igent és mire nemet – olvasható a csütörtökön megjelenő lapban, amely rendhagyó módon dupla borítóval kapható majd. Egyiken Alföldi Róbert, a másikon Liptai Claudia szerepel, aki a legértékesebb női celeb, és az összesített lista ötödik helyezettje. A 21-fős listán kívül a szerkesztők mások mellett Vastag Csaba, Lilu, Tilla és Bereczki Zoltán menedzsereinek portréján keresztül mutatják be a celebipar üzleti oldalát. Az összeállításból kiderült: a menedzserek a celebek mindenfaja bevételének akár 20-30 százalékát is elkérik, cserében készenlétben állnak: profi stábot tartanak fenn, munkát szereznek, és ha kell, még mobiltelefont is javíttatnak.

A lista első 5 helyezettje:

  1. Alföldi Róbert
  2. Ákos
  3. Frei Tamás
  4. Friderikusz Sándor
  5. Liptai Claudia
Alföldi Róbert a legértékesebb magyar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top