Sztárok

Külföldre is MasterCarddal!

Új élményeket számolni készpénz helyett: FELBECSÜLHETETLEN™ Ne valutaváltással töltse az időt nyaraláskor. Használja MasterCard® kártyáját!
Külföldre is MasterCarddal!

Milyen előnyöket kínál Önnek MasterCard® kártyája külföldön?

A MasterCard kártyákat világszerte több mint 35,9 millió elfogadóhelyen használhatja, így Ön könnyen hozzáférhet pénzéhez a világ számos pontján. A készpénzes fizetéssel ellentétben a kártyás költéseit nyomon követheti akár netbankon, akár a következő havi bankszámlakivonata segítségével a hazatérése után. Kártyáját egyszerűen letilthatja, így megvédheti az illetéktelen használattól, ha elveszne vagy ellopnák. A külföldi kártyás fizetés, illetve készpénzfelvétel gyors, kényelmes és biztonságos, valamint sok gondot levesz a válláról, hiszen a külföldi fizetőeszközökkel való bajlódást is megspórolja Önnek.

Érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál arról, hogy kártyájához tartozik-e utasbiztosítás vagy bármilyen egyéb szolgáltatás. Nézze meg a külföldi vásárlási és kártyahasználati tapasztalatokat összegző infografikákat a mastercard.hu/utazas oldalon! Töltse le okostelefonjára a MasterCard Úti Tippek alkalmazást, amelyben részletes információkat talál a népszerű külföldi nyaralóhelyek fizetési és kártyahasználati szokásairól.

Az alkalmazást a 17 nyelvű hangosszótárral, valutaváltóval és egyéb praktikus funkciókkal ingyenesen letöltheti iPhone-ra az App Store-ból vagy androidos okostelefonjára a Google Playről. Töltse le okostelefonjára a MasterCard angol nyelvű ATM Hunter alkalmazását, aminek segítségével ATM-ek és MasterCard® PayPass™ elfogadóhelyek között tud válogatni a világ bármely pontján!

A külföldi kártyás fizetésnél, illetve a készpénzfelvételnél az ad­ott napon alkalmazott devizaátváltási árfolyamokról, valamint a készpénzfelvétel (bankfiók és ATM), és egyéb banki tranzakciók esetleges költségeiről minden esetben előzetesen tájékozódjon a kártyát kibocsátó banknál!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top