Sztárok

Hazugság miatt orrolt meg Kelemen Annára a TV2

A Bors úgy tudja, lustaságból, nem pedig kutyája betegsége miatt maradt távol Kelemen Anna egy forgatásról. A TV2 egy hétig büntette.

Néhány hete értetlenkedve fogadta a hírt Kelemen Anna, miszerint kiírják az Édes Életből. Az énekesi karrierről álmodozó szőkeség akkor azt nyilatkozta a lapnak, hogy kutyája műtétje miatt nem jelent meg a Mokka bükfürdői forgatásán.

A csatorna neve elhallgatását kérő informátora szerint viszont egészen más ok miatt tették pihenőpályára Annácskát. “A szünetnek nem az az oka, hogy Annát nem engedte el a stáb a kutyája műtétjére. Ez még csak nem is logikus, hiszen reality lévén ezt is lekövette volna a kamera a jó ízlés határain belül. A kutyának nincs is olyan betegsége, ami műtétet indokolt volna, tehát az sem biztos, hogy a beavatkozás megtörtént. Tudomásom szerint Anna túl fáradt volt ahhoz, hogy leutazzon Bükfürdőre, s úgy gondolták, ha kimerült, adnak neki egy kis pihenési időt” – árulta el a Borsnak, akiknek a plasztiknő ezek után azt nyilatkozta, félreértés volt, hogy kutyáján műtétet hajtottak volna végre, és valóban lustaságból nem jelent meg a forgatáson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top