Sztárok

Esküvői lázban ég Kondákor Zsófi és Kembe Sorel – galéria

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel még nem saját menyegzőjükre készülnek, a nászajándékok között azonban máris lelkesen válogattak.

“Ha Sorel megkéri a kezem, gondolkodás nélkül hozzámegyek” – mondta Kondákor Zsófi, amikor arról kérdeztük, mikorra tervezik saját menyegzőjüket. A színésznő a Nők Lapja Cafénak azt is elárulta, hogy egy stylist segítségével választották ki a tökéletes meglepetést barátaik esküvőjére. Zsófi és Kembe Sorel azt mondják, az ő kapcsolatuk már így is elég szoros, és ha egyszer össze is házasodnak, nem tervezgetik majd hosszú időn keresztül. “Valószínűleg hirtelen elhatározás lesz, és nagyon szűk körben, egy tengerparton ejtjük majd meg a ceremóniát. Bár azt se bánnám, ha egy klasszikus, nagycsaládos, vidéki lagzin mondanánk ki az igent. Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok” – mondta Zsófi, aki a szervezés során csak magára, illetve a barátnőire számíthat majd.

Esküvői lázban ég Kondákor Zsófi és Kembe Sorel – galéria

Kedvese, Sorel – mint általában a férfiak – nem szeretne belefolyni a szervezési folyamatba, ezt inkább meghagyja gyermeke anyjának. “Az esküvői ceremóniák kapcsán az egyik legviccesebb emlékem az, amikor az egy kedves barátom lagziján én voltam a vőfély. Ez a szerep már önmagában kihívás volt, de még néhány váratlan helyzetet is meg kellett oldani. A pap ugyanis elbóbiskolt az Ave Maria közben, majd az anyakönyvvezetővel is kisebb afférba keveredtem: miközben a mikroportját próbáltam rögzíteni, beejtettem a blúzába, ahonnan igencsak nehézkes volt kihalászni” – mesélte a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top