Sztárok

Ezzel a betegséggel küzd Király Linda

Király Linda és Király Viktor végre a gyógyulás útjára léptek, s ez egyben azt is jelenti, hogy – fokozottan odafigyelve – újra vállalhatnak fellépéseket.

Nemrég a Nők Lapja Café is beszámolt arról, hogy a Király testvérek számára finoman szólva sem indult zökkenőmentesen a nyári koncertszezon. Linda és Viktor egyszerre betegedtek le, a hangszálaik kezdtek el rakoncátlankodni. “Ez sajnos a családunkban mindig így van: ha valaki megbetegszik, biztos, hogy néhány nappal később elkapja valaki” – mondta Linda, hozzátéve: szerencsére már kezd javulni az állapotuk.

Ezzel a betegséggel küzd Király Linda

Viktor hangszálgyulladást kapott, amelynek következtében megvastagodott az egyik hangszála – neki ezért nem szabadott énekelnie, nekem pedig azért, mert a két hangszálam nem akart rendesen záródni.” A Király testvérek – a gyulladás okozta kellemetlenségek ellenére – nem hagyták cserben a rajongóikat, s betegen is elmentek a fellépésekre. “Énekelni sajnos nem énekelhettünk, de minden helyszínen megjelentünk, mert tudtuk, hogy számítanak ránk az emberek. A rajongók szerencsére megértőek voltak, sokat beszélgettünk velük, autogramot osztottunk, és természetesen közös fényképet is készíthettek velünk.” S bár az elmúlt hetekben minden élő (zenekaros) koncertet és haknit kénytelenek voltak lemondani, a rajongóknak nincs okuk szomorkodni, hiszen hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba. “Majd’ két héten keresztül csak pihentünk, illetve énekterápiára jártunk annak érdekében, hogy mielőbb meggyógyuljunk. Szépen, óvatosan, de újra színpadra állhatunk, aminek azért örülünk különösen, mert rengeteg felkérésünk van a nyárra.

Linda és vőlegénye, Zsombor
Linda és vőlegénye, Zsombor

Linda és Viktor tehát nem láblógatással töltik az elkövetkező két hónapot, de ezt persze kicsit sem bánják. Az énekesnő végezetül azt is elárulta nekünk, hogy azért a pihenésre is tud majd időt szakítani. “A párommal, Zsomborral négy éve nem voltunk nyaralni, valami mindig közbejött. Idén viszont megtörjük ezt a »hagyományt«, és elutazunk Olaszországba, kikapcsolódni egy kicsit. Ősszel pedig, miután lement a nyári koncertszezon, Viktorral ismét az Egyesült Államok felé vesszük az irányt, ugyanis az előző koncertsorozatunk olyan sikeres volt, hogy visszahívtak minket. Ha minden igaz, körülbelül egy hónapot fogunk kint tartózkodni, ez idő alatt pedig számtalan városba ellátogatunk majd.

Puzsér Róbert megint beszólt. Nem maradt ki a szórásból Berki, Schobert Norbi és Geszti sem. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top