Sztárok

Átok ül az RTL Klub sorozatának szereplőin – fotók

Egy évvel ezelőtt már gyászolt az RTL Klubon vetített Glee sorozat stábja, most pedig ismét tragédia érte az egyik főszereplőt.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt holtan találták szállodai szobájában a 31 éves Cory Monteith-t, a sorozat egyik főszereplőjét. A fiatal színész herointúladagolásban hunyt el, bár korábban elvonókúrán próbált megküzdeni démonaival. Barátnője, a sorozat másik sztárja, Lea Michele és a stáb többi tagja sokáig gyászolta a fiatal színészt. Épphogy túlléptek a tragédián, ám most újabb veszteség árnyékolja be az életüket.

Becca Tobin és Matt Bendik
Becca Tobin és Matt Bendik

A Glee másik sztárja, Becca Tobin 35 éves szerelme vesztette életét, kísértetiesen hasonló körülmények között. Matt Bendik klubtulajdonos holttestére egy philadelphiai szálloda szobájában bukkant rá a takarítónő csütörtökön – írja a TMZ. A fiatal férfi halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok, egyelőre annyi biztos, hogy szerda este Beccával és barátaikkal vették be az éjszakát, a buli végén pedig a színésznő és párja visszatértek a szállodába. Egyelőre nem tudni, hogy Tobin a szobában volt-e, amikor párja elhunyt. A barátok megrendültek a fiatal férfi halálhíre hallatán, aki foglakozása ellenére nem volt az éjszaka császára. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

“Szeretünk, Matt” – ezzel a felirattal emlékeztek meg barátai és munkatársai a férfiról klubjában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top