Sztárok

Üzent Schumacher felesége

Friss hírek a Forma–1-es legenda állapotáról.

Michael Schumacher felesége, Corinna bizakodó üzenetet küldött a decemberben súlyos síbalesetet szenvedett, és júniusban a hosszan tartó kómából felébredt Forma–1-es legenda rajongóinak. “A német nagydíj tökéletes lehetőséget ad számomra, hogy megköszönjem mindenkinek a jókívánságokat és a pozitív energiát, amit Michael felé sugároztak – olvasható Corinna Schumacher nyilatkozata a vasárnapi verseny programfüzetében. – A felépülés feltehetően hosszú időszakát kezdtük meg, de a nehezén már túl vagyunk” – üzente Schumacher rajongóinak a felesége.

A 45 éves, hétszeres Forma–1-es világbajnok pilóta – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től – december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartották az orvosok, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését.

A menedzsere, Sabine Kehm június 16-án jelentette be, hogy Schumacher már nincs kómában és elhagyta a grenoble-i kórházat, hogy megkezdje hosszú rehabilitációját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top