Sztárok

György herceg kétszer ünnepli az első szülinapját

Azt hinnénk egy kis herceg szülinapja hatalmas partit vonz magával a királyi családban, ám ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk.

Meglepődve olvastuk a Daily Mail hasábjain, hogy az angol királyi család kicsit sincs meghatódva attól, hogy a kis György herceg egyéves lesz jövő hét kedden. Nem szokás feléjük ugyanis, hogy nagy feneket kerítsenek babák szülinapjának, mert úgysem emlékeznek rá. Vilmos például egyedül töltötte az első születésnapját a dadussal, mert a szülei épp akkor Kanadába utaztak. Nyilván nem okozott ez törést az életében, hiszen ilyen korban még azt sem tudta, merre van az előre, mégis furcsa, hogy az első szülinapnak ennyire nincs jelentősége arrafelé.

A Kensington palotában ezért épp csak egy rövid megemlékezés lesz a herceg születésnapján, ám van György hercegnek egy másik családi vonala is, Middletonék, akiknek más hagyományaik vannak. Mivel éppen egy partikellékekből meggazdagodott cég tulajdonosai, nem is lehet másképp, mint hogy nagy bulit szervezzenek a kis unokának. Névre szóló babzsákfotelekkel készülnek a vendégek számára, favonat és focilabda is lesz az ajándékok között, ami pedig az egészben az extra, hogy az egész parti Peter Rabbit jegyében telik majd. 

George herceg kétszer ünnepli az első szülinapját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top