Sztárok

Testőrrel mászkált a Soundon Mága Zoltán

Láttatok már magyar sztárt testőrrel mászkálni egy hazai fesztiválon? Idén láthattatok!

Vajon miért van szüksége egy művésznek testőrre Magyarországon? – teszi fel a Blikk a kérdést –  Hiszen olyanra még nemigen volt példa, hogy egy sztár biztonsági emberrel menjen el bulizni.
Most azonban Mága Zoltán hegedűművész (akiről nemrég az is kiderült, mi köze van Kapócs Zsókához) beáll a hollywoodi hírességek sorába. A Balaton Sound fesztiválon nem kis feltűnést keltett.

Az egyből látszott, hogy nagyjából először van fesztiválon, ugyanis elegáns cipőben, zakóban járt fel-alá, de közel kétméteres testőrével is kilógott a tömegből. Már ha bement volna a tömegbe. Ő ugyanis a buli VIP-területén töltötte az idejét, ahová csak egy szűk réteg juthat be, ezért is volt érthetetlen, hogy miért fogadott kísérőt, aki oszlatta Mága útjából a tömeget, vagy éppen türelmesen várta őt a mosdó előtt. A külföldiek azt hitték, a hegedűművész igazi világsztár, hiszen csak náluk látni ilyet, a magyarok azonban jót mosolyogtak a dolgon.

“Én személy szerint nem alkalmazok magántestőrséget, de vannak olyan események, rendezvények, ahol kötelező jelleggel kísérnek biztonsági emberek. Ilyen esemény volt a Balaton Sound is, ahol a rendezvény meghívott VIP-vendégeként vettem részt” – írta a Blikknek Mága Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top