Sztárok

Kellemetlen ruhabaki a szépségkirálynő-választáson – fotó

"Ezt a ruhát már láttam valahol" – mondta kolléganőm, mikor megpillantotta Van den Bosh Sydney-t a pin-upos körben – elnézést: tourban.

Nem kellett sokáig várni, míg kiderült, honnan ismerős neki ennyire az említett leopárdmintás, piros galléros  ruhaköltemény. Anno, az egyik Story-gálán egy pontosan ugyanilyen ruhában jelent meg a Jóban Rosszban című sorozat egyik szereplője, Kondákor Zsófi.

A világért sem szeretnénk okoskodni, de a véleményünket azért elmondanánk: szerintünk ez a leopárdmintás ruha se szépségkirálynő-választásra, se díjátadó-gálára nem való. Az egyetlen helyzet, amikor el tudom képzelni, hogy ezt a szettet magamra öltsem, egy farsangi bál, de oda is inkább valami pöttyöset vennék fel pin-up téma esetén. Persze ez csak a mi véleményünk, lehet velünk nyugodtan vitatkozni, és azt is eldönthetitek, kinek áll jobban az említett ruha: Sydney-nek, vagy Zsófinak?

Kondákor Zsófi:

Kellemetlen ruhabaki a szépségkirálynő-választáson - fotó

Van den Bosh Sydney (a minőségért elnézést kérünk, de a Magyarország szépe oldalán sajnos nincs pin-up fotó Sydney-ről)

Kellemetlen ruhabaki a szépségkirálynő-választáson - fotó
Kellemetlen ruhabaki a szépségkirálynő-választáson - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top