Sztárok

Fordulat Benkő Lászlóék és a taxis ügyében

Váratlan fordulat történt a verekedő taxisofőr és az Omega zenészei ügyében – írja a Bors.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Benkő László fontolóra vette, hogy beperli a taxist, aki állítólag megverte őket. A Bors információi szerint Benkő Lászlóék most mégis megpróbálják egymás között rendezni a dolgot. “Meghallgattuk a felvételt, és arra a következtetésre jutottunk, hogy egyik félnek sem lenne hasznára, ha ez a hanganyag a nyilvánosság elé kerülne. Nekünk is kellemetlen, de a másik fél sem jönne ki jól ebből. Most úgy tűnik, hogy közelednek egymáshoz a felek” – mondta Pásztor György, a taxitársaság ügyvezető igazgatója a társaság diszpécsere és Benkőék közt vasárnap hajnalban rögzített beszélgetésről. Benkő László nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Közben a Blikknek nyilatkozott az eset szemtanúja is, Szöllössy Kati gitáros, aki szerint minden úgy történt, ahogy Benkőék elmesélték.

Fordulat Benkő Lászlóék és a taxis ügyében
Egy magyar grafikus készítette el a most még csak egy éves György herceg felnőttkori portréját. Igazi szívtipró lesz belőle. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top