Sztárok

Jennifer Lopez 10 párkapcsolati tanácsa dalain keresztül

Jennifer Lopez néhány hete szakított 27 éves pasijával. Casper Smart egy transzvesztita modellel csalta meg. A ma 45 éves énekesnő, túl három váláson – és egy válással felérő szakításon Ben Affleckkel –, évek óta boncolgatja a szerelem kusza szálait dalaiban. Megpróbáltam kibogarászni. Egyet mondhatok: Paulo Coelhoval és Oravecz Nórával összeállva, alapíthatnának egy zenekart.

Első tanács: A bizalom mindennek az alapja
“Ha neked adom magam, akkor az a következőképp fog történni: először is, nem fogom eltűrni, hogy megcsalj! Mondd, kiben bízhatnék, ha benned nem bízhatok? Nem engedem, hogy hülyét csinálj belőlem!”

Második tanács: A szerelem kegyetlen játék
“A szerelem kopogtat az ajtómon, vagy csak a szívem dobbanását hallom? Ha tudnál olvasni a gondolataimban, tudnád, hogy nem tudom tovább rejtegetni az érzéseimet.”

Harmadik tanács: A gyengédség üti a bizalmat
“A gyengéd szavaktól, amiket mondtál, elállt a lélegzetem. Szeress most, és ne hagyj el soha. Találtam egy szent helyet, elvesztem az ölelésedben, örökre így akarok maradni. Eszembe jutnak azok a napok, amikor magányos szívemre pislogott a lemenő nap.”

Negyedik tanács: Szeretőnek lenni szívás
“Amíg velem voltál, megkaptam mindent, amire szükségem volt: adtál időt és gyémántgyűrűket. De valami hiányzott: sose maradtál egész éjszakára, szenvedtem, imádkoztam és sírtam miattad. Azok után, amiken keresztülmentünk, úgy érzem, nem is ismertelek igazán.”

Ötödik tanács: A szerelmet nem pénzben mérik
“Ha azt hiszed, hogy talonban tarthatsz, tévedsz!
Ha azt hiszed, hogy költöm majd a pénzed, tévedsz!
Még ha le is gatyásodnál, a szerelmemet nem pénzben mérik.
Ha azt hiszed, hogy vezetni akarom a Mercedes Benzedet, tévedsz!
Ha villogni akarok, ahhoz nem kellesz te.
Még ha le is gatyásodnál, a szerelmemet nem pénzben mérik.
Ami igazán számít, hogy jól bánj velem, és megadj mindent, amit pénzen nem lehet megvenni.”

Hatodik tanács: Zárd ki az életedből. Ha ott marad az ajtóban: szeret!
“Ellöktelek magamtól, de te még így is velem maradtál. Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy te és én örökre együtt leszünk.”

Hetedik tanács: ultimátumot márpedig adni kell
“Főztem rád, takarítottam rád, mostam a ruháid, te mégis gonosz voltál és hálátlan velem éjszaka. Hogy bánhatsz velem ilyen tiszteletlenül, amikor tudod, hogy egy nap hiányozni fogok neked.”

Nyolcadik tanács: Nem baj, hogy tépjük egymás haját, mert a szerelem mindent legyőz
“Képes voltál harcolni és veszekedni velem szinte bárhol. Visszanézve néha úgy érzem, hogy bolond voltam, amiért leálltam veled, kicsim. Bébi, kérlek, értsd meg, ha összezavarodtam kicsit. Talán csak egy kis időbe telik, míg összeszokunk. Amikor azokra a dolgokra gondolok, amiket együtt csináltunk, kicsim, rájövök, még mindig szeretlek.”

Kilencedik tanács: Szereted? Írj neki egy dalt!
“Azt hiszem, Isten nekem teremtett téged, te vagy a vágyaim netovábbja. Bébi, annyira tökéletes vagy, azért írtam ezt a dalt, hogy tudd, mindig is te leszel a legfőbb vágyam, a szerelmem, a pasim, a gyerekem, a barátom, a királyom.”

Tizedik tanács: Tudod, hogy fájni fog? Akkor is menj bele!
“Győzködtem magam, hogy ne essek beléd, mert előre láttam, hogy nem tartod be a szabályokat. Csak simán el kellett volna sétálnom, de a szemeid azt mondták, maradjak. A francba, hogy a rosszfiúk hoznak lázba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top