Sztárok

Csúnya balesetet szenvedett Bódi Sylvi

Bódi Sylvi kórházban kötött ki, ahol össze kellett varrni sérülését.

Mozgalmas időszak áll Bódi Sylvi háta mögött. A modell összebalhézott volt munkatársával, Dukai Reginával, majd megszakította utazását egy örömteli esemény miatt, ugyanis nagynéni lett. Most viszont kórházban kötött ki, mert csúnya balesetet szenvedett, sérülését pedig kórházban kellett ellátni.
“Délelőtt hatalmasat szörföztem, minden szuperül ment. Ugyanez nem mondható el a délutánról… A Shapers Fins modelljeként igen közeli kapcsolatba kerültem az egyik nagy hullámon a szkegjeimmel… Olyannyira, hogy egy helyi kórházban kötöttem ki, ahol pár öltéssel összevarrták a lábujjamat. Izgalmas kaland volt a sötétben a kis motorcsónakunkkal egy lámpa segítségével a zátonyokat kerülgetve eljutni egy helyi szigetre. Hogy a lábamat ne érje a sós víz, egy csini zacskót húztam rá. Anyukám most 2 napig nyugodt lehet, mert addig biztos, hogy nem szörfözöm” – osztotta meg az eseményeket rajongóival közösségi oldalán.

facebook.com/bodisylvi
facebook.com/bodisylvi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top