Sztárok

Megtörte a csendet Ördög Nóra

Ördög Nóra véget vetett a találgatásoknak.

A TV2 sztárja a Kis Felfedező oldalán fellelhető blogjában elárulta, mennyi valóságalapja van a róla és családjáról megjelent híreknek. Ördög Nóra minden bizonnyal azért szánta el magát erre a lépésre, mert nem akarta, hogy újabb találgatások induljanak el a magánéletével kapcsolatosan. A műsorvezető a blogjában azt is elárulta, hogy valóban igaz-e a hír, miszerint férje, Nánási Pál marad otthon születendő gyermekükkel.

Megtörte a csendet Ördög Nóra

Attól sokkal jobban tartok, hogy azokat a helyzeteket hogyan menedzselem, amikor a két gyerek után 8 irányba kell egyszerre futnom. De biztosan erre is van valami szuperanyuka-képesség, ami alapból kódolva van bennünk, hiszen mások is megoldották már az ilyen szituációkat, csak eddig nekem még nem volt szükségem rá, úgyhogy diszkréten rejtve maradt… Meg aztán van ennek a két gyereknek apukája is, többszörösen próbált és bizonyított szuperapuka-képességekkel, úgyhogy együtt csak boldogulunk valahogy. (Ne haragudjatok, annyira idekívánkozik, pedig megfogadtam, hogy nem reagálok arra a mérhetetlen mennyiségű ostobaságra, amit összeírtak az újságok az elmúlt időszakban: szóval Palkó egyáltalán nem megy GYES-re, pláne nem én küldöm. És minden mást is pont így vegyetek komolyan! Köszönöm…)” – így Nóra, aki a blogbejegyzésének adott címmel (Gondolatok a duplázás előtt – a szerk.) azt a pletykát is megcáfolta, miszerint már életet adott második gyermekének. A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatod el.

Ördög Nóráról készített galériánkat itt végiglapozhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top