Sztárok

Ide menekült el Dobó Kata – fotó

Egy hét szabadságot engedélyezett magának Dobó Kata.

Családjával és barátaival szökött meg egy kis időre Dobó Kata, aki mozgalmas időszakot tudhat a háta mögött. Néhány hónapja színházi elfoglaltságai és családja miatt a TV2-n futó Stílusvadász című műsorát átadta Tatár Csillának, majd új vállalkozásba fogott. Vágó Réka szárnyai alatt cipőtervezésbe kezdett, amiben olyannyira tehetségesnek bizonyult, hogy újabban már a ruhatervezésbe is belekóstolt.

A számos feladat jócskán leszívta a színésznő energiáit, aki a tengernél töltődött fel. “Kicsit eltűntem, kivettem egy kis szabadságot, és családostul, barátostul elutaztunk a tengerre. Csodálatos volt, egy hét a nagy víz mellett, és az ember más színben lát (majdnem) mindent. Rátok még vár a pihenés, vagy túl vagytok már rajta?” – tette közzé Facebook rajongói oldalán egy igazi láblógatós fotó társaságában.

Fotó: Dobó Kata/TMC
Fotó: Dobó Kata/TMC

A Beatrice frontembere végre elégedett kisebbik gyermeke párválasztásával, az eddigi barátnőket ugyanis nem tartotta sokra. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top