Sztárok

Milliókat fizetett Ördög Nóra az átigazolása miatt

Rendezte a büntetést, így megúszta a több milliós pert a műsorvezető.

Nem kell már azon aggódnia a TV2-höz átigazolt Ördög Nórának, hogy az RTL Klub bíróságra viszi az ügyét. A Bors úgy tudja, hogy a műsorvezető kifizette a csatornának a szerződésszegésért kirótt büntetést.

A bevett gyakorlat szerint egy Ördög Nóra-kaliberű sztártól ilyen esetben a fizetésének körülbelül tíz-tizenkétszeresét hajtják be, azaz akár 50 millió forint is lehet a büntetés, ám ebben az esetben ennél jóval kisebb összegről, néhány millió forintról volt szó, amit maga Ördög Nóra fizetett ki – értesült a bulvárlap.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter egyébként több ízben elmondta, hogy mekkorát csalódott Ördög Nórában – nem az átigazolás ténye miatt, hanem ahogy mindezt tette. Ördög Nóra a blogjában reagált a megjelent hírekre: “Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként” – írta. A teljes bejegyzést ide kattintva elolvashatod.

Ördög Nóráról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top