Sztárok

Sarka Kata támadója a combinós gyilkos

Kiderült, a tegnap délben gyilkosságot elkövető férfi ugyanaz, mint aki Sarka Katát tavaly megtámadta.

Sarka Katát tavaly júliusban a Komjádi uszodánál támadta meg egy férfi, aki lökdösni és fenyegetni kezdte őt, többször is azt ordítva, hogy megveri és megerőszakolja. Akkor a férfit őrizetbe vették, most pedig kiderült, hogy a támadó ugyanaz, mint aki a tegnap délutáni tragédia okozta. Mint arról beszámoltunk, tegnap délben a Margit híd budai hídfőjénél villamos elé rúgott egy 41 éves férfi egy idős nőt. A nő a villamos alá szorult, és életét vesztette.

Hajdú Péter a történtek után közösségi oldalán fakadt ki, és osztotta meg (érthető) indulatát az olvasókkal.

“Döbbenet! Ma reggel az újságokból értesültünk, hogy A. Áron, a férfi, aki tavaly megtámadta a feleségemet, megölt egy idős nőt! Bár a rendőrség munkáját csak dicséret illeti, hiszen Kata személyleírása alapján tavaly 1-2 nap alatt elkapták a támadót, most mégis szabadlábon gyilkolt. Hiába volt visszaeső, hiába került bíróság elé, ahol feleségemmel szembesítették, hiába minden, szabadlábon gyilkolt a gazember! Gyilkolt méghozzá egy nőt, egy idős asszonyt, mert mindig a gyengébbik nemet támadta! A férfiaktól biztosan félt a gyáva (…)! Sorsa most az igazságszolgáltatás kezében van, s én nagyon remélem, hogy a sitten rohad meg!

facebook.com/kata.sarka
facebook.com/kata.sarka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top