Sztárok

Férje pénzéből fizette a partit Vajna Tímea?

Különleges show-val kedveskedett férjének hetvenedik születésnapján Vajna Tímea, de önálló kereset híján maga az ünnepelt állta a számlát – írja a Bors.

A lap tudni véli, hogy a filmbiztosnak tízmillió forintjába fájt a buli. A Bors a házaspár egyik ismerősétől tudott meg részleteket a többmilliós születésnapi partiról. “Valószínűleg Timi nem önerőből fizette a buli költségeit, Andyvel közös bankszámlán vannak, ahhoz kellett hozzányúlnia, hogy létrehozhassa a fényűző partit” – mondta el a lapnak a házaspár egyik ismerőse, aki maga is részt vett Andy Vajna hetvenedik születésnapi partiján.

“Nincs bevétele, főleg nem akkora, hogy milliós összegeket fizessen ki, de mindezek ellenére méltóképp szerette volna Andy születésnapját megünnepelni, ezért választotta ezt a megoldást, amit valószínűleg a születésnapos sem bán” – folytatta az ismerős. A lap Vajna Tímeát is szerette volna megkérdezni, hogyan tudott a legnagyobb titokban pénzt leszedni a közös bankszámláról, a modell azonban nem kívánt nyilatkozni.

 A Vajna Tímeáról készített galériáinkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top