Sztárok

Harry herceg úgy élvezte a körhintát, mint egy kisgyerek – videó

Ha éppen nem jótékonykodik, akkor rendszerint valamilyen vad parti fotóival kerül fel az internetre Harry herceg. A leglazább királyi sarj most azonban egy egészen új oldaláról mutatkozott be.

Szégyenkezett már miatta a családja pucér bulis fotók miatt, de nem egyszer, sőt nem is kétszer írt botrányosnak minősített dorbézolásairól a világsajtó. Ezúttal azonban nem egy újabb vad éjszaka lesifotóin látható: Harry a barátaival egy fesztiválon bulizott barátaival, ahol a bulizás mellett a gyermeki énjüket is kiélték. A fiatal herceg láthatóan élvezte a körhintázást, hol a lábával kalimpált, hol pedig ülő robottáncot nyomott.

Harry herceg úgy élvezte a körhintát, mint egy kisgyerek - videó

Bár Harry kalap és napszemüveg mögé rejtőzött – mostanában így jár fesztiválozni –, de így is többen felismerték, a jelenlévők pedig alig akartak hinni a szemüknek. “Befizettem egy körre, erre pont Harry mellé kerültem. Nem is akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörtént” – árulta el a Daily Mailnek Micheala Baker, aki azonnal lefilmezte a ringlispílező herceget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top