Sztárok

A nyílt utcán ordítozott Hujber Ferenc

Hujber Ferenc képtelen feldolgozni példaképe, Bajor Imre elvesztését. A színész bánatában leitta magát – írja a Blikk.

Az említett lap olyan fotót kapott egy szemfüles olvasóriportertől, amelyen Hujber Ferenc fényes nappal, két parkoló autó között iszik és dohányzik. “Éppen arra jártam, amikor meghallottam, hogy valaki ordít, és káromkodik. Megfordultam, és láttam, hogy Hujber Feri az, aki éppen telefonált és nyomdafestéket nem tűrő módon kiabált. A szemközti kocsmából jött ki, letette a telefont, lerogyott két autó között, dühöngött, és egymás után gyújtott rá a cigarettákra. Felváltva volt a szájában cigi és rozéfröccs” – mesélte az olvasóriporter, István.

A különös esetről természetesen Hujber Ferencet is megkérdezte a Blikk. “Bajor Imre halála miatt történt. Egyszerűen nem tudom feldolgozni. Sokat jelentett nekem, nagyon tiszteltem” – mesélte a lapnak a színész, aki azzal, hogy alkoholt fogyasztott, saját egészségét veszélyeztette. Mint ismeretes, Hujber 2009-ben vallott alkoholproblémáiról, idén januárban a Mokkában már arról mesélt, hogy egy bőr alá beültethető kapszulával igyekszik új életet biztosítani magának. Fontos tudni, hogy ezzel a készülékkel a testben, ha valaki alkoholt fogyaszt, súlyos allergiás reakciók léphetnek fel.

A nyílt utcán ordítozott Hujber Ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top