Sztárok

Megverte menyasszonyát Curtis, a rapper

Ököllel ütötte Bettina fejét, ám a hűtlen zenész utólag elítélte a nőverést.

Csúnyán helyben hagyta 25 éves menyasszonyát Széki Attila, alias Curtis. A Blikkhez eljuttatott fotó tanúbizonysága szerint a 24 éves rapper barátnőjének a szeme alatt jókora monoklik sötétlenek. “Attila ököllel ütötte a fejemet. Tudtam, hogy többször is megcsalt, ami nagyon fájt nekem, de annyira szerettem, hogy elnéztem neki ezeket a félrelépéseket. (…) Nem ez volt az első eset, korábban kétszer is kaptam tőle pofont”vallotta be a bulvárlapnak Bettina, akit ráadásul hűtlen párja meg is fertőzött. “Elmentem a nőgyógyászatra, ahol beigazolódott a sejtésem. Többféle nemi úton terjedő betegséget, például a HPV vírust is elkaptam” – mondta el a fiatal nő, aki nemrég még családalapítást tervezett kedvesével.

Curtis az Instagramon elismerte a nőverést: “Ember vagyok, hibáztam! Vállalom és sajnálom! De azt is tudjuk, ok és okozat (…). Én is elítélem amit tettem! Sosem gondoltam, hogy valaha is ilyet teszek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top