Sztárok

Jöjjön a nap legszomorúbb híre: VV Aurelio elhagyta az országot

Tudom, pontosan tudom, mit érzel. Én is rettentő szomorú vagyok, de – ahogy Coelho mondaná – néha búcsúzni kell.

A helikopterezés nagymesterétől nem örökre, csak egy kis időre kell búcsút vennünk – na, azt persze senki sem tudja megígérni, hogy ez a kis szünet nem lesz pokoli. Nekünk már most hiányoznak a magvas gondolatai, a fantasztikus selfie-k, és akkor még nem is beszéltünk a közösségi oldalán közzétett felhívásokról (igen, az általa formatervezett bugyikollekció fotózására gondolunk).

Az egyik zöld színű növényt kiválóan ismerő Aurelio csak néhány napot tölt távol Magyarországtól, éppen Ibizán nyaral nagyon cuki kis szívszerelmével, VV Zsófikával. A párocska vasárnap indult útnak, néhány óra repülés után pedig meg is érkeztek a nyereményút helyszínére, Ibizára, ahol láthatóan remekül érzik magukat – ide kattintva erről magad is meggyőződhetsz.

Kiderült, miből él Zimány Linda: a modell nagyszabású terveiről mesélt, és azt is elárulta, hogy mivel keresi a pénzét Amerikában. További részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top