Sztárok

Színészóriások között nyugszik majd Bajor Imre

Augusztus 22-én helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temető 25-ös parcellájában, a művészparcellában Bajor Imrét – írja a Bors.

A család, a barátok és a kollégák mellett a rajongók, tisztelők is elkísérhetik jövő héten a Kicsihuszárt utolsó útjára. A jövő pénteki temetésen több tucat biztonsági őr kíséri a gyászolókat. “A művészparcella felé vezető utat lezárják, valamint a gépkocsik egy részét is kitiltják a temetőből” – tudta meg a helyszínen a Bors. A fiatalon, mindössze 57 évesen elhunyt színész olyan művészóriások mellett nyugszik majd, mint Hofi Géza, Ruttkai Éva, Bubik István vagy épp Garas Dezső.

Színészóriások között nyugszik majd Bajor Imre
Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, Gálvölgyi János éves szabadságát tölti Mallorcán. Éppen aznap utazott el, amikor évtizedes jó barátja elhunyt. Lányai szerették volna titkolni előle a szomorú hírt, ameddig csak lehet, ám a lap értesülései szerint már nyaralása második napján megtudta, hogy legjobb barátja örökre elment. “Édesapámat megviselte Imre halálhíre, nem is szeretnék erről beszélni, nem hatalmazott fel erre. Annyi bizonyos, hogy a végső búcsúra itthon lesz. A Bajorral való utolsó telefonbeszélgetésnél még nem tudta, hogy nem lesz több alkalom, hogy hallják egymást hangját” – nyilatkozta megtörten a lapnak Gálvölgyi Dorka.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top