Sztárok

Beindult Király Viktor nemzetközi karrierje

Király Viktor rengeteget dolgozik, a kemény munka pedig úgy tűnik, hogy meghozta gyümölcsét.

Az Ének Iskolája egyik tanára mindent elkövet annak érdekében, hogy ne csak itthon, Magyarországon, de másutt is sikeres legyen. Elindult a 2014-es A Dalon, ahol – annak ellenére, hogy nem ő nyert – szép helyen végzett, és akkor még nem is beszéltünk a külföldi koncertekről. Király Linda nemrég lapunknak elárulta, hogy testvérével hamarosan újra elutaznak az Egyesült Államokba.

“Az előző koncertsorozatunk olyan sikeres volt, hogy visszahívtak minket. Ha minden igaz, körülbelül egy hónapot fogunk kint tartózkodni, ez idő alatt pedig számtalan városba ellátogatunk majd” – mondta akkor Linda. Testvére, Viktor akkor talán még nem is sejtette, hogy mire Amerikába érnek, már több nemzetközi sikere is lesz. Az énekes a minap a közösségi oldalán osztotta meg a hírt a rajongóival, miszerint életében először interjút adott egy spanyol lapnak.

Beindult Király Viktor nemzetközi karrierje

Az említett bejegyzés néhány perc alatt több száz lájkot kapott, na és persze a kommentáradat sem maradt el – mi ennek egyébként azért is örülünk különösen, mert így legalább megtudtuk, hogy Viktor Dél-Koreában is több tízezren szeretik. “Csupa-csupa jó hír! Játsszák a Running out of Time-t Szöulban. Egy hozzászóló szerint Olaszországban is. Most pedig ez a spanyol interjú. Nemzetközi hét a javából” – írta az egyik hozzászóló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top