Sztárok

L. L. Junior: Nincs miért szégyenkeznem

L. L. Junior legutóbbi tettétől hangos az internet.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk: a TV2-n futó Édes Élet egyik szereplője a Normafára invitálta kedvesét, a domb tetején pedig meglepte egy kis dobozkával. A dobozban azonban nem eljegyzési gyűrű volt, hanem egy kulcs.

Később kiderült: a rapper nemrég – a legnagyobb titokban – vásárolt egy ingatlant, ezzel szerette volna párja tudtára adni, hogy vele képzeli el a jövőjét. Igen ám, de a meglepetés nem épp úgy sikerült, ahogy azt Junior eltervezte, Csilla – a dobozt kinyitva – nem tudta leplezni a csalódottságát. Az incidenst követően elképesztő kommentáradat indult el az interneten: a közösségi oldalakon és a különböző fórumokon oda-vissza szólogatásba kezdtek a két nem képviselői. A hölgyek többsége úgy véli, hogy a “gyűrű helyett lakáskulcs” gesztus kicsit sem volt udvarias lépés Junior részéről, a férfiak szerint viszont Csillának egy szava sem lehet. Természetesen megkerestük magát az érintettet, L. L. Juniort, hogy mondja el a véleményét a témával kapcsolatban.

L.L. Junior:

“Semmit sem csinálnék másképp, és úgy érzem, hogy nincs miért szégyenkeznem. Lehet, hogy a meglepetés – a doboz miatt – kissé félrevezetőre sikeredett, de ez szerintem nem változtat a gesztuson. Egy biztos: ha egyszer megkérem Csilla kezét, azt biztosan nem a Normafánál fogom megtenni – szó se róla, nagyon szép helyszín, én viszont jobban kedvelem a kevésbé kiszámítható, extrémebb helyeket és helyzeteket. Egy tengeralattjárón történő eljegyzés például nagyon izgalmas lehet” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak L. L. Junior, hozzátéve: többször eljátszott már az eljegyzés gondolatával.

A rapper végezetül azt is elárulta, hogy párjával sokat beszélgettek a történtekről. “Csilla vegyes érzelmekkel fogadta a dolgot, ez az Édes Élet adásából is kiderült. Egyrészt örült, másrészt viszont csalódott volt, de tudja, hogy mindent értük, a családomért teszek” – zárta a beszélgetést Junior, aki azt mondja, hogy egyáltalán nem volt (és soha nem is lesz) célja a polgárpukkasztás.

L.L. Junior:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top