Sztárok

Vilmos és Katalin romantikus randija – fotók

Diana hercegnő halálának 17. évfordulóján olyan paparazzóképekre ébredtek a britek, amilyeneket régen nem láttak már a sajtóban.

Éppen a hercegnő halála után egyezett meg a brit királyi udvar és a sajtó abban, hogy ezentúl békén hagyják a Windsorokat, cserébe gyakran kapnak fényképezési lehetőséget hivatalos utakon és magánéletben egyaránt. Működött is az egyezség, még akkor is, amikor a világ valamennyi lapja lehozta a meztelenül bulizó Harry herceget, kivéve a brit napilapokat.

Most azonban mintha felrúgták volna ezt az egyezményt. Pár napja a Kensington-parkban a dadájával sétáló György hercegről hoztak képeket, ma pedig a Londonból távozó Vilmosról és Katalin hercegnéről közöltek fotókat. A hercegi pár a Kings Cross állomásra érkezett a kutyájával, Lupóval együtt, hogy innen utazzanak a norfolki, nemrég felújított házukba, Ammer Hallba, amit a királynő ajándékozott nekik. A baseballsapkát és farmert viselő Katalin a fotósok láttán a száját harapdálta, amint a kocsiból a pályaudvarra sietett, de Vilmos is haragosan nézett a paparazzikra, amint spánieljüket pórázon vezetve elhaladt előttük. Mindez pénteken történt.

A fotósok aznap este sem hagyták békén őket, az Ammer Halltól három mérföldnyire lévő The Kings Head Hotel előtt várták, hogy befejezzék vacsorájukat. A hercegi pár kézen fogva távozott a hotelből, négy testőr kíséretében. A Sunday Express kiderítette, hogy Vilmosék grillezett fekete keszeget fogyasztottak sült mediterrán zöldségekkel, kemencében szárított paradicsommal, pácolt olívabogyóval, desszertet csak a trónörökös evett, két gombóc vaníliafagyit, és a herceg, mivel vezetett, limonádét, Katalin pedig egy fröccsöt ivott.

A vendégek szerint a hercegi pár hangulata igen meghitt volt. “Vilmos gyengéd és kedves volt egész este, hosszan beszélgettek, flörtöltek, miközben Katalin a hajával játszott – mondja egy vendég, aki később odalépett hozzájuk, és pár mondatot váltott velük. – Nagyon, kedvesek voltak, de hogy mit ünnepeltek, és miről beszéltünk, azt nem árulom el” – fejezte be a vendég.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top