Sztárok

Hugh Hefner feleségét ölelte Nánási Pál

A hazai Playboy fotósaként hosszú évtizedes álma vált valóra azzal, hogy ellátogathatott Hugh Hefner házába, sőt még huszonéves feleségét, Crystal Hefnert is fotózhatta, de még fotózkodhatott is vele.

Néhány héttel ezelőtt már közzétett egy fotót rajongói oldalán Nánási Pál, amint a Playboy villa előtt szelfizett. “Megérkeztem. Hát ez a nap is eljött!” –  írta Ördög Nóra hites ura akkor a fotó mellé.

Fotó: Nánási Pál Facebook oldala
Fotó: Nánási Pál Facebook-oldala

Most pedig megérkeztek a legfrissebb fotók, amelyekből az is kiderül, hogy a népszerű fotós a nyuszis magazin atyjának ifjú, mindössze 28 éves feleségét és Hugh Hefner privát tárgyait is megörökíthette. “15 évembe került, de bejutottam Hugh Hefner házába, és még a feleségét, Crystal Hefnert is lefotóztam. Ez a sorozat erről a napomról szól. Miután hatalmas élmény volt, sok képet készítettem. Ezeket több részben fogom itt bemutatni” – olvasható Nánási saját weboldalán, amit ide kattintva érhetsz el, és ott a fotókat is megtekintheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top