Sztárok

Sírásban tört ki Tóth Gabi – videó

Tóth Gabi az X-Faktor első válogatóján nem tudta leplezni az érzelmeit: az énekesnő szemébe könnyek szöktek a Rosewood produkciója alatt.

Szombat este kezdetét vette a 2014-es X-Faktor, a wannabe énekesek – annak rendje és módja szerint – egymást váltották a színpadon: nem egy (és sajnos nem is kettő) dobhártyaszaggató előadást szenvedtünk végig, aztán szerencsére jött a Rosewood zenekar, akik feledtették velünk a fülsüketítő produkciókat. Jó, ők sem voltak teljesen profik, (ez talán nem is elvárható még így, a kezdetek kezdetén), de cserébe borzasztóan kedves és megható volt az előadásuk.

Sírásban tört ki Tóth Gabi - videó

Mint kiderült: Kamilla és Roland kettesben érkeztek az X-Faktorba, s – bár még csak nyolc hónapja alkotnak egy párt – már a leánykérésre is sor került. A fiatalok lenyűgözték a mentorokat, Tóth Gabit pedig egyúttal sírásra is késztették. “Én is szerelmes akarok lenni!” – mondta az értékelésnél az új frizurával hódító énekesnő. És tényleg, ők ketten annyira cukik voltak a színpadon, és annyira együtt voltak, hogy az embernek hirtelen kedve támadt szerelembe esni.

A Rosewood produkcióját ide kattintva megnézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top