Sztárok

Súlyos rosszullétek gyötrik Katalin hercegnét

<p>A napokban a Kensington Palota hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140908/katalin-hercegne-vilmos-herceg-terhesseg/" target="_blank">Katalin és Vilmos második gyermeküket várják</a>. A fiatal anyuka azonban, akárcsak első terhességét, a másodikat is megszenvedi.</p>

Első várandósságát is olyan súlyos rosszullétek kísérték, hogy félő volt, kórházba kell szállítani. Végül a királyi udvar orvosai állandó ápolás mellett felügyelték a hercegné állapotát. Most pedig, hogy szíve alatt hordja a következő trónörököst, szintén nincs túl jó bőrben. Olyannyira, hogy bár a tervek szerint ő is megjelent volna a szerdán megrendezendő Invictus Játékokon, ahol Harry herceg is versenybe száll, Katalin mégsem tudott ott lenni családja körében az eseményen. Így egyelőre szeptember végi máltai, első önálló hivatalos útja is veszélybe került.

Vilmos herceg ápolja feleségét

Az újdonsült királyi baba érkezésének hírére a család többi tagja is hamar reagált. Elsőként a nemsokára harmincadik születésnapját ünneplő Harry herceget faggatták a kicsi érkezéséről, aki  – az ő szavaival élve – alig várja, hogy szenvedni lássa bátyját. “Kíváncsian várom, hogy küzd majd meg a rá váró feladattal” – nyilatkozta a Hello magazinnak, majd a boldog apuka is villáminterjúban tudatta boldogságát. “Izgalmas néhány napon, héten vagyunk túl, de alapvetően mérhetetlenül boldogok vagyunk a nagyszerű hírtől. Még nagyon az elején járunk, de bízom benne, hogy hamarosan minden visszatér a rendes kerékvágásba, és a feleségem is jobban fogja érezni magát. Most már viszont vissza kell térnem, hogy ápolhassam őt” – mondta sietősen a gondoskodó férj, aki még azt is hozzátette, mindkét család hihetetlenül örült az újabb bébi érkezésének. Ezt Károly herceg is megerősítette, aki a People magazinnak adott interjút, letörölhetetlen mosollyal az arcán. “Csodálatos hír! Nagyon boldogok vagyunk. Ez egy nagyszerű és izgalmas időszak!”

A hercegi párról készült korábbi galériákat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top