Sztárok

Lelkész édesapja támogatja az X-Faktor új versenyzőjét

A huszonnyolc éves Andelic Jonathan sokáig őrlődött, végül rászánta magát a döntésre, és elindult a 2014-es X-Faktorban.

Mint arról korábban beszámoltunk: múlt szombaton elstartolt a 2014-es X-Faktor, s – bár ez már az ötödik évad – még mindig óriási az érdeklődés a tehetségkutató iránt – a szombati adást majd’ 1 millió 800 ezren követték. A tehetséges fiatalok persze tisztában vannak ezzel, nem csoda hát, hogy évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy megmérettetik magukat, köztük Andelic Jonathan is, aki sokáig hezitált, végül csak besétált a válogatóra.

“Biztos, hogy nekem való ez az egész? – ez járt a fejemben, miközben várakoztam, aztán rájöttem, hogy ötvenévesen nagyon fogom bánni, hogy nem tettem egy próbát” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Jonathan, aki hangképző tanárként és zeneirodalom-oktatóként dolgozik a békéscsabai zene és táncművészeti szakközépiskolában. “Az elmúlt években több ismerősöm és barátom noszogatott, hogy jelentkezzek az X-Faktorba, én azonban mindig vonakodtam – idén végül beadtam a derekamat. Jonathan azt is elárulta, hogy nem feltétlenül a nyeremény miatt indul a műsorban, inkább tapasztalatszerzés végett – titkon persze bízik abban, hogy sikerül továbbjutnia a válogatón.

Lelkész édesapja támogatja az X-Faktor új versenyzőjét

Jonathant szülei is nagyban támogatták a döntésében. “Amikor elmondtam nekik az X-Faktort, igazából csak kapkodták a levegőt, de nem azért, mert nem tetszett nekik az ötlet, hanem mert egy teljesen másik világban nőttek fel. Édesanyám a helyi kórház gazdasági osztályán dolgozik, édesapám pedig lelkészként tevékenykedik. Én is szeretek emberekkel foglalkozni, ennek ellenére sohasem fordult meg a fejemben, hogy a nyomdokaiba lépjek. Számomra a zene jelenti a mindent.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top