Sztárok

Férjhez ment VV Gigi?

VV Gigi félreérthető bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán.

A ValóVilág 4 egykori játékosáról legutóbb akkor hallottunk, amikor az egyik fővárosi büntetésvégrehajtási-intézetben tett látogatást VV Gigi a minap azonban megtörte ezt a borzalmas hagyományt, és egy nem mindennapi bejegyzéssel tért vissza. A VV-s a közösségi oldalán cuki fotót posztolt egy kislányról, hozzá pedig a következő szöveget mellékelte:

Képzeljétek, amikor lent voltunk Debrecenben, egy kislányra azt mondtam a férjemnek, hogy “nézd, milyen édes “, erre az anyukája (aki vélhetően felismert) elküldte nekem ezt a kis tünemény fotót, meglepetésként. Jó, hogy az emberekben van még ilyesfajta érzés. Ez a kisasszony még mindig nagyon édes és aranyos.” A kislány tényleg nagyon cuki, a mi szemünket azonban valami egészen más ütötte meg: a férjem szócska. Ki tudja, lehet, hogy VV Gigi személyében már egy férjes asszonyt üdvözölhetünk a következő celebpartin?. Na, persze az is simán meglehet, hogy szimplán így becézi az élettársát/pasiját.

Férjhez ment VV Gigi?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top